Jak večer probíhal si můžete přiblížit zde:

960x450px-2019

Srdečně Vás zveme na již tradiční benefiční koncert - Big Band hraje pro Charitu!
I čtvrtým rokem se tedy můžete těšit na výtečný hudební výkon příbramské kapely Big Band vedený dirigentem Karlem Šperkem! Minulý rok se jako hosté ujali zpěvu Ester Kubátová společně s Tomášem Savkou a letos Vám skvělý průvodce večerem Aleš Benda, představí hostů ještě víc! I tentokrát si budete moci poslechnout talentovanou Ester Kubátovou a dále na pódiu budou ještě dvě úžasné dámy, Johanka Trokšiarová a Barbora Tellinger, kterou doprovází na piano John Fresk. Rozhodně se tedy je na co těšit! Koncert probíhá ve velkém sále Divadlo A. Dvořáka Příbram, přes jejichž stránky lze také zakoupit vstupenky. Nenechte si tento kulturní večer uniknout! Těšíme se!

Celý výtěžek poputuje na podporu sociálních a zdravotních služeb Charity Příbram.
Nemůžete-li se koncertu zúčastnit, ale přejete si nás podpořit, můžete zaslat příspěvek na konto: 30015-520131389/0800.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Další informace:

Plakát BigBand hraje pro Charitu

BigBand 2BigBand 4

fotografie z benefičního koncertu 2018

Zobrazit články z rubriky:

Zapojte se s námi do akce s názvem ŘÍJNOVÝ KOLÁČ

Zapojte se stejně jako klienti Denního stacionáře do akce s názvem ŘÍJNOVÝ KOLÁČ na podporu Svaté Hory.

Denní stacionář je již v plné pečící. A co Vy?!

WhatsApp Image 2022-09-27 at 13.23.42

Sbírka zimního oblečení

Charita Příbram - sbírka zimního oblečení.

Program denního stacionáře v říjnu

2022 - Program denního stacináře říjen.

XV. Příbramská svatohorská šalmaj

V sobotu 10. 9. se konal již 15. ročník Příbramské svatohorské šalmaje, kde nechyběl ani stánek Charity Příbram. Díky Vaší laskavosti se nám na pomoc lidí v nouzi podařilo vybrat neuvěřitelných 19 750 korun. DĚKUJEME!

IMG_8890_b

Charita Příbram na Svatohorské šalmaji již tuto sobotu

dne 10. 9. 2021 na Svaté Hoře (2)

Program Denního stacionáře v září

Program DS září

Milostivé léto se vrací

Charita Příbram radí, jak se zbavit dluhů

Milostivé léto zažívá návrat. Znovu pomůže věřitelům a dlužníkům splatit dluhy, které jim mnohonásobně narostly vlivem nesmyslně vysokých úroků. Novela zákona umožní zaplatit dlužníkům pouze jistinu (původní dluh) a administrativní poplatek exekutorovi.

Nepropásněte druhou šanci, která může být již poslední!

004666_05_100372

Letní tábor Charity Příbram 2022

Do bran Šmoulí vesnice vstoupilo tento rok 42 malých i velkých táborníků, kteří si celý týden užívali mnoho zábavy pod vedením 14 úžasných dobrovolníků a zaměstnanců z Charity Příbram. Prázdninový týden (13. – 20. srpna 2022) si na táboře užily zejména děti klientů ze Služby pro rodiny s dětmi Charity Příbram, mezi nimiž byly i děti z Ukrajiny.

NA FB

Děkovná mše na Svaté Hoře již tento pátek

Slavnostní žehnání (1)

Zveme Vás na páteční děkovnou bohoslužbu, která bude sloužena od 10. hod. v bazilice na Svaté Hoře, celebruje P. David Horáček.

Srpnový program Denního stacionáře

Program DS - srpen.