Jak večer probíhal si můžete přiblížit zde:

960x450px-2019

Srdečně Vás zveme na již tradiční benefiční koncert - Big Band hraje pro Charitu!
I čtvrtým rokem se tedy můžete těšit na výtečný hudební výkon příbramské kapely Big Band vedený dirigentem Karlem Šperkem! Minulý rok se jako hosté ujali zpěvu Ester Kubátová společně s Tomášem Savkou a letos Vám skvělý průvodce večerem Aleš Benda, představí hostů ještě víc! I tentokrát si budete moci poslechnout talentovanou Ester Kubátovou a dále na pódiu budou ještě dvě úžasné dámy, Johanka Trokšiarová a Barbora Tellinger, kterou doprovází na piano John Fresk. Rozhodně se tedy je na co těšit! Koncert probíhá ve velkém sále Divadlo A. Dvořáka Příbram, přes jejichž stránky lze také zakoupit vstupenky. Nenechte si tento kulturní večer uniknout! Těšíme se!

Celý výtěžek poputuje na podporu sociálních a zdravotních služeb Charity Příbram.
Nemůžete-li se koncertu zúčastnit, ale přejete si nás podpořit, můžete zaslat příspěvek na konto: 30015-520131389/0800.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Další informace:

Plakát BigBand hraje pro Charitu

.
BigBand 2BigBand 4

fotografie z benefičního koncertu 2018

Zobrazit články z rubriky:

Tříkrálové pokladničky rozpečetěny, vybralo se 80 milionů korun. Děkujeme!

Příspěvky v pokladničkách Tříkrálové sbírky jsou sečteny a výsledná částka z nich dosáhla celkem 52,3 milionu korun. Dalších téměř 24 milionů přinesla on-line koleda na webových stránkách sbírky a přes 4 miliony doputovaly od štědrých dárců přes DMS. Celkem tak letošní Tříkrálová sbírka přinesla potřebným téměř 80,3 milionu. Koleda ale ještě nekončí, on-line i pomocí DMS lze totiž sbírku podpořit až do konce dubna.

Výsledek Tříkrálové sbírky Charity Příbram

Děkujeme každému, kdo se do sbírky zapojil a podpořil nás. Do kasiček jsme vybrali přes 70 tisíc Kč. Dalších 10 tisíc přišlo přímo na konto sbírky. Vážíme si Vaší podpory a výtěžek použijeme na nákup vozu pro pečovatelskou službu, abychom mohli pomáhat v domácnostech seniorů a nemocných tam, kde je to potřeba.

Denní stacionář v únoru

Charita Příbram hledá VRCHNÍ SESTRU PRO DOMÁCÍ PÉČI

CO BUDETE DĚLAT?sestra

• vést kolektiv sester v domácí zdravotní péči
  • kontrolovat zdravotnickou dokumentaci
  • vyúčtovávat péči zdravotním pojišťovnám
  • jednat s pacienty a jejich rodinami, s lékaři

CO OD VÁS POŽADUJEME?

• vzdělání SŠ s maturitou nebo vyšší odborné v oboru
  • praxi ve zdravotnictví
  • organizační schopnosti, komunikativnost a týmového ducha
  • trestní bezúhonnost
  • znalost MS Office
  • řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič)

CO VÁM NABÍZÍME?

• přátelský pracovní kolektiv a stabilní zázemí
  • základní mzdu ve výši 30 000 Kč
  • osobní ohodnocení, příplatky za vedení a pololetní odměny
  • notebook a mobilní telefon
  • služební vůz i k soukromým účelům
  • stravenky, dovolená 25 dní
  • pružná pracovní doba, možnost práce z domova
  • podpora vzdělávání, teambuilding
  • bonus – radost z práce, která má smysl

Máte zájem?

Kontaktujte ředitele Charity Příbram Jiřího Kalu (kala@pribram.charita.cz, 608 472 473)

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Částku 2 163 861 Kč poslali během Tříkrálového koncertu diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem připomenout.

Igráček pomáhá

Firma EFKO vytvořila figurky jedinečných Igráčků a věnovala je do charitativní aukce, jejíž celý výtěžek bude poukázán na účet Tříkrálové sbírky.

Tříkrálový koncert odvysílá Česká televize bez koledníků v publiku

Nenechte si ujít letošní Tříkrálový koncert, který bude v mnoha ohledech jiný. Odvysílá ho Česká televize v neděli 10. ledna od 18 hodin v přímém přenosu na programu ČT1. Koncertem provází Martina Kociánová a Jan Čenský, účinkují Alena Antalová, Michal Hrůza s kapelou, Leona Machálková, Pokáč a VOXEL & Spol.

Činnosti v denní stacionáři v lednu

PROGRAM DS Leden
.

Kolednická výzva 2021

Připojte se k online koledníkům. Nahrávejte na Facebook a Instagram online koledu ve vlastním podání!

Koleda bude online

Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci a celostátně přijatým opatřením rozhodlo vedení Charity Česká republika, že po dobu trvání pátého stupně PES kolednické skupinky do ulic nevyrazí.

Tříkrálová sbírka 2021