960x450px-2017

Srdečně Vás zveme na adventní benefiční koncert.
Přijďte si poslechnout neobvyklé spojení velkého smíšeného Pěveckého sboru ČVUT Praha pod vedením MgA. Jana Steyera s Příbramským Big Bandem vedeným Karlem Šperkem. Jako sólisté vystoupí Ester Kubátová Jaroslava Kunická Halamová a Martin Janský.
Koncert bude zaměřen na swingové a vokální provedení písní s vánoční tématikou současných českých i světových autorů. Koncertem bude provázet Ing. Aleš Benda.
Celý výtěžek koncertu bude příspěvkem na veřejnou sbírku "Podpora sociálních a zdravotních služeb Farní charity Příbram" č.j. 134240/2017/KUSK. Pokud se koncertu nemůžete účastnit, ale přejete si nás podpořit, můžete zaslat přípsěvek na konto: 30015-520131389/0800.

Koncert se koná pod záštitou pražského arcibiskupa kardinála Dominika Duky OP.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Prodej vstupenek v ceně 350 Kč je skrze Divadlo A. Dvořáka Příbram nebo v sídle Farní charity v Jiráskových sadech 240 v Příbrami. Kontaktní osoba Jiří Kala, ředitel: kala@pribram.charita.cz.

Další informace:

Pozvánka Bigband hraje pro Charitu

Zobrazit články z rubriky:

Zapojte se s námi do akce s názvem ŘÍJNOVÝ KOLÁČ

Zapojte se stejně jako klienti Denního stacionáře do akce s názvem ŘÍJNOVÝ KOLÁČ na podporu Svaté Hory.

Denní stacionář je již v plné pečící. A co Vy?!

WhatsApp Image 2022-09-27 at 13.23.42

Sbírka zimního oblečení

Charita Příbram - sbírka zimního oblečení.

Program denního stacionáře v říjnu

2022 - Program denního stacináře říjen.

XV. Příbramská svatohorská šalmaj

V sobotu 10. 9. se konal již 15. ročník Příbramské svatohorské šalmaje, kde nechyběl ani stánek Charity Příbram. Díky Vaší laskavosti se nám na pomoc lidí v nouzi podařilo vybrat neuvěřitelných 19 750 korun. DĚKUJEME!

IMG_8890_b

Charita Příbram na Svatohorské šalmaji již tuto sobotu

dne 10. 9. 2021 na Svaté Hoře (2)

.

Program Denního stacionáře v září

Program DS září

.

Milostivé léto se vrací

Charita Příbram radí, jak se zbavit dluhů

Milostivé léto zažívá návrat. Znovu pomůže věřitelům a dlužníkům splatit dluhy, které jim mnohonásobně narostly vlivem nesmyslně vysokých úroků. Novela zákona umožní zaplatit dlužníkům pouze jistinu (původní dluh) a administrativní poplatek exekutorovi.

Nepropásněte druhou šanci, která může být již poslední!

004666_05_100372

Letní tábor Charity Příbram 2022

Do bran Šmoulí vesnice vstoupilo tento rok 42 malých i velkých táborníků, kteří si celý týden užívali mnoho zábavy pod vedením 14 úžasných dobrovolníků a zaměstnanců z Charity Příbram. Prázdninový týden (13. – 20. srpna 2022) si na táboře užily zejména děti klientů ze Služby pro rodiny s dětmi Charity Příbram, mezi nimiž byly i děti z Ukrajiny.

NA FB

Děkovná mše na Svaté Hoře již tento pátek

Slavnostní žehnání (1)

Zveme Vás na páteční děkovnou bohoslužbu, která bude sloužena od 10. hod. v bazilice na Svaté Hoře, celebruje P. David Horáček.

Srpnový program Denního stacionáře

Program DS - srpen.