960x450px-2017

Srdečně Vás zveme na adventní benefiční koncert.
Přijďte si poslechnout neobvyklé spojení velkého smíšeného Pěveckého sboru ČVUT Praha pod vedením MgA. Jana Steyera s Příbramským Big Bandem vedeným Karlem Šperkem. Jako sólisté vystoupí Ester Kubátová Jaroslava Kunická Halamová a Martin Janský.
Koncert bude zaměřen na swingové a vokální provedení písní s vánoční tématikou současných českých i světových autorů. Koncertem bude provázet Ing. Aleš Benda.
Celý výtěžek koncertu bude příspěvkem na veřejnou sbírku "Podpora sociálních a zdravotních služeb Farní charity Příbram" č.j. 134240/2017/KUSK. Pokud se koncertu nemůžete účastnit, ale přejete si nás podpořit, můžete zaslat přípsěvek na konto: 30015-520131389/0800.

Koncert se koná pod záštitou pražského arcibiskupa kardinála Dominika Duky OP.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Prodej vstupenek v ceně 350 Kč je skrze Divadlo A. Dvořáka Příbram nebo v sídle Farní charity v Jiráskových sadech 240 v Příbrami. Kontaktní osoba Jiří Kala, ředitel: kala@pribram.charita.cz.

Další informace:

Pozvánka Bigband hraje pro Charitu

Zobrazit články z rubriky:

Tříkrálové pokladničky rozpečetěny, vybralo se 80 milionů korun. Děkujeme!

Příspěvky v pokladničkách Tříkrálové sbírky jsou sečteny a výsledná částka z nich dosáhla celkem 52,3 milionu korun. Dalších téměř 24 milionů přinesla on-line koleda na webových stránkách sbírky a přes 4 miliony doputovaly od štědrých dárců přes DMS. Celkem tak letošní Tříkrálová sbírka přinesla potřebným téměř 80,3 milionu. Koleda ale ještě nekončí, on-line i pomocí DMS lze totiž sbírku podpořit až do konce dubna.

Výsledek Tříkrálové sbírky Charity Příbram

Děkujeme každému, kdo se do sbírky zapojil a podpořil nás. Do kasiček jsme vybrali přes 70 tisíc Kč. Dalších 10 tisíc přišlo přímo na konto sbírky. Vážíme si Vaší podpory a výtěžek použijeme na nákup vozu pro pečovatelskou službu, abychom mohli pomáhat v domácnostech seniorů a nemocných tam, kde je to potřeba.

Denní stacionář v únoru

Charita Příbram hledá VRCHNÍ SESTRU PRO DOMÁCÍ PÉČI

CO BUDETE DĚLAT?sestra

• vést kolektiv sester v domácí zdravotní péči
  • kontrolovat zdravotnickou dokumentaci
  • vyúčtovávat péči zdravotním pojišťovnám
  • jednat s pacienty a jejich rodinami, s lékaři

CO OD VÁS POŽADUJEME?

• vzdělání SŠ s maturitou nebo vyšší odborné v oboru
  • praxi ve zdravotnictví
  • organizační schopnosti, komunikativnost a týmového ducha
  • trestní bezúhonnost
  • znalost MS Office
  • řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič)

CO VÁM NABÍZÍME?

• přátelský pracovní kolektiv a stabilní zázemí
  • základní mzdu ve výši 30 000 Kč
  • osobní ohodnocení, příplatky za vedení a pololetní odměny
  • notebook a mobilní telefon
  • služební vůz i k soukromým účelům
  • stravenky, dovolená 25 dní
  • pružná pracovní doba, možnost práce z domova
  • podpora vzdělávání, teambuilding
  • bonus – radost z práce, která má smysl

Máte zájem?

Kontaktujte ředitele Charity Příbram Jiřího Kalu (kala@pribram.charita.cz, 608 472 473)

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Částku 2 163 861 Kč poslali během Tříkrálového koncertu diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem připomenout.

Igráček pomáhá

Firma EFKO vytvořila figurky jedinečných Igráčků a věnovala je do charitativní aukce, jejíž celý výtěžek bude poukázán na účet Tříkrálové sbírky.

Tříkrálový koncert odvysílá Česká televize bez koledníků v publiku

Nenechte si ujít letošní Tříkrálový koncert, který bude v mnoha ohledech jiný. Odvysílá ho Česká televize v neděli 10. ledna od 18 hodin v přímém přenosu na programu ČT1. Koncertem provází Martina Kociánová a Jan Čenský, účinkují Alena Antalová, Michal Hrůza s kapelou, Leona Machálková, Pokáč a VOXEL & Spol.

Činnosti v denní stacionáři v lednu

PROGRAM DS Leden
.

Kolednická výzva 2021

Připojte se k online koledníkům. Nahrávejte na Facebook a Instagram online koledu ve vlastním podání!

Koleda bude online

Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci a celostátně přijatým opatřením rozhodlo vedení Charity Česká republika, že po dobu trvání pátého stupně PES kolednické skupinky do ulic nevyrazí.

Tříkrálová sbírka 2021