Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Mše svatá v denním stacionáři

V pátek 7. září od 10 hodin

Místo: Náměstí T. G. Masaryka 2, Příbram
Termín: 5. 10. 2018, 10:00 — 5. 10. 2018, 11:00

Program denního stacionáře na říjen

Přinášíme aktuální program aktivizačních činností v denním stacionáři.

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Příbramská svatohorská Šalmaj

Děkujeme každému, kdo nás přišel v sobotu 8. září podpořit na Šalmaj. Díky Vám jsme celkem vybrali 20 550 Kč. Na stánku Charity jsme do kasiček sesbírali 9 033 Kč a po představení Půlnoční cirkus - ohňové akrobatické divadlo, soubor Chůdadlo vybral dalších 11 517 Kč, které budou připsány na účet veřejné sbírky „Podpora sociálních a zdravotních služeb Farní charity Příbram“ číslo účtu 30015-520131389/0800.

Příbramská svatohorská šalmaj

Přijďte si užít den plný dobové hudby, tance, divadla a řemesla a zároveň podpořit terénní služby Farní charity Příbram. Vice informací na: http://salmaj.pribram.eu/

Místo: Svatá Hora
Termín: 8. 9. 2018, 10:00 — 8. 9. 2018, 23:00

Program denního stacionáře na září

Přinášíme aktuální program aktivizačních činností v denním stacionáři.

Snížení dotací státu v sociální oblasti ohrozí životy lidí

145 tisícům, tolika lidem pomohla v loňském roce v naší zemi Charita Česká republika. Jako největší nestátní poskytovatel sociálních a zdravotních služeb v Česku proto považujeme za důležité upozornit v souvislosti s debatou o financování neziskových organizací, že jakékoli snížení dotací v sociální oblasti ohrozí životy lidí. A dodáváme, že dotace je naopak potřeba zvyšovat, protože celá sociální oblast je dlouhodobě podfinancovaná.

Vojenský fond solidarity vyhlásil sbírku na pomoc rodinám tří padlých vojáků

Vojenský fond solidarity vyhlásil mimořádnou finanční sbírku ve prospěch rodin vojáků rotného Martina Marcina, desátníka Kamila Beneše a desátníka Patrika Štěpánka, kteří zahynuli v neděli 5. srpna 2018 při útoku sebevražedného atentátníka v Afghánistánu. Přispět lze na účet nebo formou DMS, a to do 31. srpna 2018.

Program denního stacionáře na srpen

Pouť na křídlech pomoci

Je pomoc potřebným vaší profesí nebo pomáháte jako dobrovolník? Využíváte pomoc církevních organizací? Srdečně vás zveme na pouť, kterou pro všechny pomáhající i pomoc přijímající pořádá Arcibiskupství pražské.

pozvánka.pdf

Místo: Svatá Hora