Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Příbramská svatohorská šalmaj 2021

Charita Příbram děkuje každému, kdo nás přišel v sobotu 11. září navšívit na Svatohorskou šalmaj. Pomocí Vás se nám podařilo vybrat neuvěřitelnou částku ve výši 17 545 Kč!!

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Celostátní oslavy Dne Charity začaly. Připojte se i vy

Pojďme společně slavit! Napříč celou republikou právě probíhají rozmanité akce k uctění svátku sv. Vincence z Pauly (27. září), patrona moderní charitní práce. Oslavy se konají v průběhu září i října a jejich nabídka je vskutku pestrá.

Letní tábor Charity Příbram 2021

Rok se s rokem sešel a my jsme se opět mohli setkat u táborového ohně v osadě Trilobit u Ohrazenice. Prázdninový týden (14. – 21. srpna 2021) zde mohly společně prožívat zejména děti klientů ze Služby pro rodiny s dětmi - SAS Charita Příbram, ale i běžných rodin, celkem tedy 36 dětí (ve věku od 6 do 15 let) a 16 statečných dobrovolníků.

Denní stacionář v září

.PROGRAM DS září 2021

Každý desátý obyvatel Česka má problémy s bydlením

Až milion lidí v Česku čelí vážným problémům s bydlením. Kromě bezdomovectví, které je krajním projevem krize bydlení u nás, přibývají další varovné příznaky. Mezi nejohroženější skupiny obyvatelstva patří seniorky a senioři, ti se v posledních letech dostávají stále častěji do bytové nouze. Ve své letošní zprávě před těmito jevy varuje iniciativa Za bydlení.

Oslava prvních kulatých narozenin Denního stacionáře

Tento rok je pro Charitu Příbram ve znamení oslav. Jejich hlavním bodem byl na konci června slavnostní oběd v restauraci Šalanda, na kterém se sešli bývalí i současní klienti, pracovníci a dobrovolníci, kteří se za dekádu fungování Denního stacionáře nějakým způsobem zapsali do jeho historie. Na programu byla kromě oběda o třech chodech také hudba v podání kapely Petr Novák Revival. Po čase odloučení byl oběd skvělou příležitostí klienty poctít a poděkovat za mnohdy dlouholetou věrnost, ale hlavně se opět potkat, pobýt ve společnosti a zavzpomínat.

Denní stacionář slaví 10 let

Již 10 let můžeme dělat malé věci s velkou láskou. Děkujeme!

Denní stacionář v srpnu

.Program DS srpen 2021

Denní stacionář v červenci

.Program DS červenec

Sbírka na pomoc lidem zasaženým tornádem. Děkujeme za vaši pomoc

Jižní Moravou se ve čtvrtek večer a v noci na pátek přehnala silná bouře s krupobitím a tornádem a zanechala po sobě mohutné škody. Vyžádala si oběti na životech a zranily se při ní stovky lidí včetně dětí. Charita bezprostředně pomáhá v zasažených oblastech a vysílá intervenční týmy. Diecézní charita Brno organizuje sbírku na pomoc zasaženým lidem po ničivém tornádu na Hodonínsku a Břeclavsku. Dary budou využity na pomoc v konkrétních obcích.

Tříkrálová sbírka 2021