XV. Příbramská svatohorská šalmaj

V sobotu 10. 9. se konal již 15. ročník Příbramské svatohorské šalmaje, kde nechyběl ani stánek Charity Příbram. Díky Vaší laskavosti se nám na pomoc lidí v nouzi podařilo vybrat neuvěřitelných 19 750 korun. DĚKUJEME!

IMG_8890_b

Charita Příbram se již tradičně zapojila do oslav Příbramské svatohorské šalmaje. Náš stánek potěšil návštěvníky podzimními věnci s červeně zářícími jeřabinami, pestrobarevnými batikovanými taškami či roztomilými skřítky s čepičkou ozdobenou žaludy, mochomůrkami a šiškami. Všechny tyto výrobky pro Vás s láskou vyrobili klienti Denního stacionáře.

Kolemjdoucí přilákala také vůně čerstvě namleté kávy, ke které jste si mohli přikousnout koláčik, banánovou bábovku nebo slaný muffin.

Obrovský zájem podobně jako minulý rok vzbudilo zdobení kůže hennou. Velké díky patří našim pracovnicím, které Vám až do večera malovaly na ruce obrázky a také všem dalším pracovníkům, kteří se na organizaci celé akce podíleli.

Největší úsměv na tváři nám však vykouzlilo osobní setkání s každým z Vás, protože právě za Vaší podpory můžeme pomáhat všem těm, kteří se ocitli v nelehké životní situaci.

Fotostřípky :)

IMG_8826IMG_8831