Klienti Denního stacionáře navštívili Dům Natura

Díky velice vstřícnému přístupu pracovníků Domu Natura si mohli klienti Denního stacionáře Farní charity Příbram prohlédnout expozici zdarma. Děkujeme.

V pátek 27. ledna 2017 jsme navštívili s klienty Denního stacionáře Farní charity Příbram Dům NATURA, ve kterém je expozice CHKO Brdy. S expozicí nás seznámila paní Jana Fischerová. Její vyprávění bylo zajímavé a velmi poutavé. Způsob, jakým je prováděna v CHKO Brdy ochrana přírody byl pro nás dost překvapivý a nový. Dozvěděli jsme se také mnoho zajímavostí o fauně a flóře dané oblasti. Vzhledem k tomu, že expozice byla pro nás velmi rozsáhlá, přijali jsme pozvání na další návštěvu v únoru, kdy si prohlédneme zbylé sály.

Jsme moc rádi, že naši klienti mohli absolvovat tuto exkurzi, seznámit se s novými oblastmi a tím si také udělat obrázek o místech, kam se možná řada z nich, kvůli zdravotnímu postižení nepodívá. Velký dík patří také projektovému manažerovi ECO panu Luboši Gardoňovi, který nám zajistil bezplatný vstup a paní Janě Fišerové, která nás výstavou provázela.

Vendula Ježková – vedoucí DS FCH Příbram

DSC_2030DSC_2027