Denní stacionář Farní charity Příbram opět na výletě

Ke konci měsíce září 2018 jsme uskutečnili další výlet pro klienty denního stacionáře Farní charity Příbram. Tentokrát jsme si vybrali Podbrdské muzeum v Rožmitále p. Třemšínem. S pracovníky muzea jsme si domluvili prohlídku expozice „Jak se žilo na Podbrdsku“.

Na úvod nás průvodkyně pí. Jana Šimková seznámila se základními informacemi o expozicích a potom jsme si mohli prostory prohlédnout sami. Kromě uvedených jsme prošli i další -expozice týkající se pánů z Rožmitálu
a Jakuba Jana Ryby. Mužská část našeho výletu se vrátila ve vzpomínkách do svého dětství při prohlídce výstavy historických automobilů Aero.

Po pěkně stráveném dopoledni, jsme se přesunuli na oběd do nedaleké restaurace a dobrým jídlem zážitek umocnili. Tento výlet byl jednou z dalších aktivizačně vzdělávacích činností, ale podpořil také dobré společenské vztahy uvnitř kolektivu klientů i zaměstnanců v denním stacionáři Farní charity Příbram.

Zaměstnanci denního stacionáře FCH Příbram

DSC_0420DSC_0486