Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Mše svatá v denním stacionáři

mše - leden 2018

Místo: Náměstí T. G. Masaryka 2, Příbram
Termín: 12. 1. 2018, 10:00 — 12. 1. 2018, 11:00

Jaké akce doprovází Tříkrálovou sbírku v pražské arcidiecézi

Odstartoval osmnáctý ročník Tříkrálové sbírky. Tradičně ji doprovodí řada akcí – požehnání koledníkům, koncerty, soutěže i průvod v čele s velbloudy. Přinášíme přehled některých z nich, které se konají v pražské arcidiecézi, tj. v Praze, Středočeském kraji a v části kraje Ústeckého.

Program denního stacionáře na leden 2018

Přinášíme aktuální program denního stacionáře na měsíc leden.

V lednu startuje Tříkrálová sbírka. Do ulic vyrážejí tisíce koledníků

Hned první lednový den vyrážejí do ulic koledníci Tříkrálové sbírky. Lidem popřejí šťastný nový rok, zazpívají koledu, věnují drobný dárek a poprosí o příspěvek do zapečetěné pokladničky s logem Charity Česká republika. V roce 2017 se vydalo koledovat více než šedesát tisíc dobrovolníků a od dárců získali na pomoc lidem v nouzi přes sto milionů korun. V roce 2018 se sbírka koná již poosmnácté. Její výtěžek je tradičně určen na pomoc seniorům, lidem bez domova, matkám s dětmi v tísni nebo rodinám v tíživé situaci

Denní stacionář na exkurzi ve sklárně

Spolu s klienty Denního stacionáře Farní charity Příbram jsme navštívili v listopadu rodinnou sklárnu v Bělčicích.

Bigband hraje pro Charitu

960x450px-2017

Místo: Divadlo A. Dvořáka Příbram
Termín: 3. 12. 2017, 19:00

Charita získala v Národní potravinové sbírce přes 22 tun potravin pro lidi v nouzi

„Byl to skutečně neuvěřitelný zážitek lidské štědrosti a sounáležitosti,“ popsala sobotní akci jedna z organizátorek, Helena Ryklová z Farní charity Stodůlky. Ve 22 supermarketech v Praze a okolí darovali lidé Charitě 22 455 kilogramů potravin a drogerie pro potřebné. Výtěžek násobně přesáhl loňský výsledek.

Národní potravinová sbírka v pražské arcidiecézi: Darujte jídlo těm, kterým schází

Pátý ročník Národní potravinové sbírky proběhne v sobotu 11. listopadu v 700 supermarketech v celé České republice. Oficiálním partnerem sbírky je Charita Česká republika. Ta prostřednictvím Arcidiecézní charity Praha a farních Charit v pražské arcidiecézi zajišťuje sbírku ve 22 supermarketech v Praze a okolí.

Zveme vás na stálou výstavku prací klientů denního stacionáře

Výrobky našich klientů splňují dva předpoklady. Rozvíjejí jejich jemnou motoriku a zároveň dělají radost jim i ostatním lidem.

Program denního stacionáře na říjen 2017

Přinášíme aktulání program denního stacionáře na měsíc říjen.