Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Pouť na křídlech pomoci

Je pomoc potřebným vaší profesí nebo pomáháte jako dobrovolník? Využíváte pomoc církevních organizací? Srdečně vás zveme na pouť, kterou pro všechny pomáhající i pomoc přijímající pořádá Arcibiskupství pražské.

pozvánka.pdf

Místo: Svatá Hora
Termín: 16. 6. 2018, 10:00 — 16. 6. 2018, 15:00

Mše svatá v denním stacionáři

V pátek 1. června od 10 hodin

Místo: Náměstí T. G. Masaryka 2, Příbram
Termín: 1. 6. 2018, 10:00 — 1. 6. 2018, 11:00

Program denního stacionáře na červen

Přinášíme aktuální program aktivizačních činností v denním stacionáři.

Návštěvníci Noci kostelů podpořili služby Charity Příbram

Pracovníci FCH Příbram se zapojili do programu Noci kostelů na Svaté Hoře. Návštěvníci si mohli prohlédnout a za dobrovolný příspěvek zakoupit výrobky a drobné občerstvení od klientů Denního stacionáře, který Charita provozuje na Náměstí T.G. Masaryka v Příbrami.

Čarodějnice na Nováku

Ve čtvrtek 26. dubna se v areálu Nového rybníka slétli čarodějnice i čarodějové ze všech koutů Příbrami a okolí. Pro děti byly připravené úkoly, za jejichž úspěšné řešení dostávali razítka a na konci čarodějné stezky čekala na každého malá odměna. Během celého odpoledne také probíhal doprovodný program, zakončený ohnivou show.

Program denního stacionáře na květen 2018

Přinášíme aktuální program denního stacionáře na měsíc květen.

Holkám a klukům z nízkoprahových klubů držíme palce, aby se dostali na vysněnou školu

V pátek 27. dubna přijdou do středních škol výsledky přijímacích zkoušek a nejpozději příští středu tak budou výsledky znát i ti, co chtějí na školách studovat. Držíme palce všem holkám a klukům, aby se dostali na tu, co chtějí. S přípravou pomáhali také v charitních nízkoprahových zařízeních po celé republice. Klubů je 69 a pravidelně je navštěvuje skoro devět a půl tisíce dětí a dospívajících.

Děravá síť poslední záchrany: změny Zákona o hmotné nouzi ubírají těm nejchudším

Změny systému pomoci v hmotné nouzi, prosazené v průběhu roku 2017, přinesly trpké ovoce. Podle zkušeností odborníků Charity Česká republika, pracujících dlouhodobě s lidmi v nouzi, způsobují nedávné novely zákona těm nejchudším zbytečné potíže a jejich složitou materiální a bytovou situaci ještě zhoršují

Program denního stacionáře na duben 2018

Přinášíme aktuální program denního stacionáře na měsíc duben.

Velikonoční jarmark a den otevřených dveří

JarmarkVelikonoční jarmark